Information


Våra hus ligger i det fina området Los Algarrobos i Marbella. 5 minuters bilresa till Puerto Banuz, Marbella City och stranden. Det är ett lugnt område med uppvärmd pool, tennisbana och det finns även ett bemannat kontor där du kan få hjälp med det mesta.

Husen är 142 kvm vardera i två våningar. Det finns två separata sovrum med varsitt badrum inklusive toalett. Sovrummet på övervåningen har terass både i söder och norr. Eftersom husen ligger högt är utsikten fantastisk. Utsikten i söder sträcker sig från golfbanan och vidare ut mot havet.

På nedervåningen finns ett modernt kök med diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, spis med 4 plattor och ugn. Självklart finns även porslin och bestick. Lakan och handdukar finns att låna och det finns också tvättmaskin i huset.

Snabbt trådlöst internet finns att tillgå i båda husen. I vardagsrummet finns soffor och fåtöljer och en LCD tv med 100 kanaler samt en DVD spelare. Matbordet står intill bardisken och öppningen in mot köket.

På terassen finns bekväma utemöbler där du kan njuta av ditt morgonkaffe i solen. Tycker du att det blir för varmt i solen kan du fälla ut den eldrivna markisen. Uteplatsen ligger i söderläge och det finns grill.

Från flygplatsen i Malaga är det ca 6 mil till Marbella. Det är smidigt att hyra bil och det tar ungefär 40 minuter från flygplatsen till våra radhus. Husen ligger i ett inhägnat område, så för att köra in till parkeringen använder man en fjärrkontroll för att öppna grinden. Direkt innanför grinden ligger det bemannade kontoret samt carports för bilarna.

Priser

Januari – Mars: 490 Euro/vecka
April – Maj: 550 Euro/vecka
Juni: 590 Euro/vecka
Juli – Augusti: 890 Euro/vecka
September: 690 Euro/vecka
Oktober – December: 490 Euro/vecka
Prisförslag lämnas om du vill hyra en längre period